گزارشهای دریافتی تان از ایران را خواندم فقط در مورد شهر تهران انقدر بگم که انگار ماتم زده شده این رو تو هیچ گزارش و با هیچ دلیل و مدرکی نمی شه گفت اما من به عینه دارم مردم رو می بینم پرخاشگر عصبی بی روحیه خنده مرده انگار .باور کنید شده مثل فیلم هایی که از جزامی ها و طاعونی ها می سازند .تهران شده مثل شهر ارواح .هوا آلوده مردم مشکی پوش تو شهر پلیس زیاد..........وااااااااااااااااااااااااااااااای که کثافت تر از حکومت اسلامی چیزی نیست
گزارشی از تهران؛ افزایش کرایه ها و مشکل تردد
گزارش خبرنگار ایران پرس نیوز از تهران: یکی از مشکلات مردم در تهران سختی تردد و رفت آمد است که با اجرای طرح یارانه ها به شدت افزایش پیدا کرده است. به وضوح قابل مشاهده است تعداد زیادی از تاکسی داران به جای حضور در مسیرهای قانونی تایین شده به دنبال مسافرهای دربستی می گردند. حال اینکه در بعضی ساعات شبانه روز مانند صبح های زود و همینطور پایان ساعت اداری تعداد مسافران چندین برابر می شود و تعداد تاکسی ها پاسخگوی مسافران نیستند. ماشین های معمولی هم که اقدام به مسافرکشی می کنند مجبورند از بنزین لیتری 700 تومان استفاده کنند از طرفی اجازه ورود به طرح ترافیک را ندارند. اکثر ادارات و سازمان ها هم در مناطق مرکزی شهر مستقر هستند. تعداد تاکسی های خطی کم است، خودروهای مسافرکش مجوز تردد ندارند یا کرایه های خود را در برخی مسیرها دوبرابر افزایش داده اند تا هزینه بنزین آزاد جبران شود و تازه فاجعه استفاده از مترو و اتوبوس فرا می رسد.
امروز شنبه در چهارراه ولیعصر تهران با وجود اینکه ایستگاه مترو یک ماهی می شود که افتتاح شده است بیش از 50 مسافر معطل رسیدن خودرو یا اتوبوس بودند. چند قدم آنطرف تر در تقاطع خیابان انقلاب مقابل پارک دانشجو در شرق و در مقابل موسسه ملی زبان در غرب تقاطع آنچنان تعداد مسافر زیاد بود که کنترل خیابان از دست پلیس راهنمایی خارج شده و مبهوت تنها نظاره گر این وضع بودند. جمعیت در داخل اتوبوس های تند رو نیز آنچنان زیاد بود که رانندگان از بازو بسته کردن درب ها خودداری می کردند!
نکته قابل اهمیت اینکه در همین آشفته بازار تقاطع ولیعصر-انقلاب دو خودروی نیروی انتظامی مستقر بودند و به این وضع پوزخند می زدند!
شاید به جرات می توان گفت با اعلام آزادسازی قیمت ها گرچه میزان مصرف سوخت کاهش یافته اما اثر منفی آن در ترافیک و نرخ کرایه ها و مشکلات رفت و آمد بیشتر شده است. بسیاری از افراد بودند که با مسافرکشی هزینه خانواده خود را تامین می کردند. آنها دیگر شغل خود را از دست داده اند. نه بنزین گران برای آنها صرفه اقتصادی دارد و نه مسافران حاضر هستند کرایه بیشتر بپردازند و نه وسایل حمل و نقل عمومی کفاف جمعیت را می دهد...
افزایش قیمت نان؛ گزارشی از محله های جنوب تهران
گزارش از تهران: با آغاز طرح یارانه ها قیمت نان دوبرابر افزایش پیدا کرده است. در دویچه وله آلمان گزارشی از نانوایی های تهران خواندم که در آن به قیمت جدید انواع نان و همینطور مصاحبه با تعدادی از نانواها در سطح شهر تهران پرداخته بود. در این گزارش به این موضوع اشاره نشده بود که مردمی که تا پیش از اجرای این طرح به علت عدم توانایی خرید گوشت و برنج و دیگر مواد خوراکی از نان به عنوان وعده غذای اصلی خود استفاده می کنند با این گرانی چه می کنند و آیا میزان پولی را که دولت به حسابشان واریز کرد کفاف خورد و خوراک آنها را می دهد؟
با این پرسش به سراغ نانوایی های تهران اما در جنوب شهر رفتم. محله هایی بانام های آشنا «علی آباد» و «جوانمرد قصاب» که بخش عمده ای از مردم در این مناطق از نظر مالی متوسط رو پایین یا زیر خط فقر بوده و همینطور به دلایل فرهنگی جمعیت خانوار زیادی را دارند.
ساعت 8 صبح زمانی که خانواده ها برای صرف صبحانه نیاز به خرید نان دارند من نیز در صف یک نانوایی بربری ایستادم. صف شامل دو بخش می شد. صف «یکی ها» و «چندتایی ها». تکلیف صف یکی ها مشخص است و تنها اجازه خرید یک نان را دارند. اما حدس من درست بود و در صف چندتایی ها این موضوع با شیبی تند افزایش پیدا کرد و کمتر کسی را دیدم که دو یا سه نان خریداری کند.
در ظرف نزدیک به 25 دقیقه شاهد بودم که افرادی حتی چهار تا هشت نان هم خریداری کردند. اگر کف خرید را هم در نظر بگیریم یعنی «نزدیک 40 هزار تومان تنها پول نان صبحانه یک خانوار با تعداد چار نفر می شود!» این تازه تنها و تنها خرج اولین مایحتاج روزانه افراد یعنی نان است یعنی افرادی که بخواهند تنها با خوردن نان زندگی کنند.
در این میان هزینه های خانواده های پر جمعیت تر، هزینه دو وعده غذایی ناهار و شام، خرج ایاب و ذهاب، کرایه خانه، مالیات و قبوض مصرفی، هزینه بهداشت و سلامت و بیماری احتمالی، هزینه های جاری و ده ها هزینه جانبی دیگر را که هر کدام تا چند برابر افزایش پیدا کرده است به این ارقام باید افزود.
در میان خانواده های ایرانی افرادی هستند که به طور مثال بین 10 تا 20 نان تافتون برای مصرف یک شبانه روز خود خریداری می کنند. کارگرانی هستند که در هر وعده غذایی می بایست بر سیر کردن شکمشان از مقدار زیادی نان استفاده کنند و شاید نان بهترین شاخص برای سنجش کلاه گشادی باشد که این حکومت ظالم برسر این ملت مظلوم گذاشته باشد.
خمینی گور به گور شده دجال و پیروان ضحاک، چرا آب و برق و گاز مجانی نشد و پول نفت بر سر سفره ها نیامد؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر